Her oss Cranks så kan man komme og nyte et godt måltid og drikke i en trivelige og uformell setting der ekstrem sport og annet adrenalin fylt aksjon er i fokus! Vi er stolt av å kun bruke lokale råvarer som vi tilbereder med kjærlighet og lidenskap. Vi produserer til og med burgerbrød selv! Dette er noen av de lokale produsentene som vi har er stolte av å benytte; Monkey Brew, Hitra Gårdsmat, Trondheim Slaktehus og Jakosen og Svart Kaffe. Vi liker å a skape litt liv å røre så vi har ofte artige ting som skjer på huset. Martin's Mussik Quiz har vi fast en gang i måneden og vi prøver å ha en konsert eller noe mslikt i løpet av en måned og. Vi er å stolt leverandør av alt av mat som serveres på Frøset Østre ute på Byneset. Vi kan å catere ditt selskap, smått eller stort!
Margherita 149,-
Allergener: melk, gluten fra hvete
Pollo Picante 175,-
Marinert kyllingfilet, mais og syltet rød chili
Allergener: melk, gluten fra hvete, sulfitt
The Pit Boss 189,-
Piquillo pepper-og brunet smør saus, ost, røkt, godt marmorert stuttribbe av storfe, syltet rød chili, syltet rødløk og bernaise
Allergener: melk, gluten fra hvete, sulfitt, egg, sennep
Skinke 155,-
Allergener: melk, gluten fra hvete, sulfitt
Meat Lover 185,-
Pepperoni, bacon, marinert flatbiff og salami
Allergener: melk, gluten fra hvete, sulfitt
The Cheese Steak 189,-
Karamellisert løk saus, mozzarella, cheddar, Grotte Ost fra Hitra, godt marmorert entrecote og syltet rødløk
Allergener: melk, gluten fra hvete, sulfitt
Popp! 165,-
Pepperoni og sopp
Allergener: melk, gluten fra hvete, sulfitt
Vegetariano Picante 155,-
Ost, sopp, paprika, mais og syltet rød chili
Allergener: melk, gluten fra hvete, sulfitt
Viva La Revolucion 189,-
Piquillo og-brunet smør saus, mozzarella, marinert kyllingfilet, syltet paprika og syltet rød chili
Allergener: melk, gluten fra hvete, sulfitt
Cranks Burger 169,-
160 grams ren storfe patty fra Trondheim Slaktehus, cheddar, salat, tomat, syltet rødløk og hjemmelaget burgerdressing i hjemmelaget burgerbrød. Bacon + 20,-
Allergener: gluten fra hvete, melk, egg, sennep, sulfitt
Tandem Burger 199,-
Dobbelt opp med kjøtt og ost, bort med det grønne utenom syltet rødløk, hjemmelaget burgerdressing og burgerbrød = TANDEM! Bacon + 40,-
Allergener: gluten fra hvete, melk, egg, sennep, sulfitt
The Bacon Marm 199,-
160 grams ren storfe patty fra Trondheim Slaktehus, cheddar, salat, tomat, bacon og bacon marmelade med hjemmelaget burgerdressing i hjemmelaget burgerbrød
Allergener: gluten fra hvete, melk, egg, sennep, sulfitt
Vegetar Burger 165,-
Naturli sin vegetar patty, cheddar, salat, tomat, syltet rødløk og hjemmelaget burgerdressing i hjemmelaget burgerbrød
Allergener: gluten fra hvete, soya, melk, egg, sennep, sulfitt
Fries 55,-
Allergener: ingen
Cranky Fries 85,-
Fries toppet med ost, syltet rød chili, syltet rødløk og aioli.
Allergener: melk, egg, sennep, sulfitt
Bernaise 29,-
Allergener: egg, sulfitt
Aioli 29,-
Allergener: egg, sennep, sulfitt
Monkey Brew Hoptopia IPA 4,7% 120,- (glutenfri!)
Monkey Brew Pale Runner Pale Ale 4,7% 120,-
Monkey Brew Wormhole 4.0 NEIPA 4,7% 120,-
Monkey Brew Pomona Lemon Wheat 4,7% 120,-
Monkey Brew Siren Fruit Sour 4,7% 120,-
Monkey Brew Andromeda Stout 4,7% 120,-
OG MASSE MER!
Cranks Kan Catering!
Vi har mye erfaring med catering av store og små selskap og tar gjerne i mot oppdrag opptil 250 gjester. Her kan man se catering buffet menyen vi har for sesongen. I tillegg til denne menyen så kan vi tilby skreddersyd meny til deres arrangement. Vi tar da et uformelt møte og diskuterer tanker og forventninger dere har så lager vi en meny som er form passet dere og deres arrangement. Her er det fantasien som setter grenser og vi kan levere alt fra enkelt koldtbord til fjong 12 retters med anbefalt drikke meny!
Om dere trenger en plass å ha deres arrangement så kan vi stille med våres lokaler. Vi har plass til ca 45 gjester, har stor skjerm på veggen så man trenger ikke prosjektor og lerret om det er aktuelt med fremvisning osv. Bare å ta kontakt og høre hva vi kan tilby akkurat deg og ditt arrangement!
Kald Mat
Krydder Gravet Laks
Allergener: fisk
Estragon emulsjon
Allergener: egg, sennep, sulfitt
Syltet fennikel
Allergener:sulfitt
Lokal ost og spekemat
Allergener: melk, sulfitt
Grønnsalat med svart oliven, fetaost og krutonger
Allergener: gluten fra hvete, bygg og rug
Potet salat med sennep og basilikum
Allergener: sennep, sulfitt
Asiatisk inspirert Cole Slaw
Allergener: sennep, sulfitt, soya
Smør
Allergener: melk
Brød
Allergener: gluten fra hvete
Aioli
Allergener: egg, sennep, sulfitt
Varm Mat
Langtidsstekt og “Dry Rubbed” høyrygg av storfe
Allergener: ingen
Chorizo bakt hvit fisk fra Trondheimsfjorden
Allergener: fisk
Spicey marinert og grillet kyllinglår fra Ytterøy
Allergener: sulfitt
Ovnsbakt rotgrønnsaker
Allergener: ingen
Vegansk linsegryte
Allergener: sulfitt
Salt bakt små potet
Allergener: ingen
Dessert
Porter Brownie med salt karamell saus
Allergener: gluten fra hvete, melk, egg
650,- per pers
Cranks er en realisering av en langvaring drøm for tre sykkel glade karer. Vi har lenge ønsket å kombinere det vi elsker mest, sykling og mat og våren 2023 så fikk vi muligheten til å få til det. Da kom Cranks på bannen.
Andreas Thomas-Strømsland er kokken på kjøkkenet. Han har over 26 års erfaring fra kjøkken, både i inn og utland. Han har tidligere jobbet på To Rom og Kjøkken, var kjøkkensjef på E. C. Dahls Pub og Kjøkken i 5 år og har i tillegg vært bankett ansvarlig ved Clarion Brattøra. Han elsker håndverksmat og nye spennede smaks kombinasjoner.
Egil Finserås er en raus, positiv mann med glimt i øyet. Drevet firma og butikk i mange år, vant til å ta styringen i store og små prosjekt. Han har god erfaring med å planlegge, igangsette og generelt få ting til å skje.
Stein Erik Stabell Hoel er håndverker av yrke og opptatt av kvalitet både professionelt og på privaten. På sykkel trives han best når stiene blir bratte å peker nedover. Her på huset så er han tidenes handyman som fikser det som fikses kan og bytter ut eller bygger nytt om det ikke kan fikses!